Czy warto grac w Kal online??Bo ja sci?gno3em sobie Kal Online i mam problem.Bo tak naprawde nie wiem czy warto w to grac.Bo naprzyk3ad aktualizacja trwa bardzo d3ugo i jest po angielsku.Czy to jest podobne do Metina2??
Czy warto grac w Kal online??Bo ja sci?gno3em sobie Kal Online i mam problem.Bo tak naprawde nie wiem czy warto w to grac.Bo naprzyk3ad aktualizacja trwa bardzo d3ugo i jest po angielsku.Czy to jest podobne do Metina2??
nawet bardzo ... gralem w kala , teraz gram w metina :)
w kala trudniej sie gra (trudniej wypadaja dropy , trudniej nabija sie lvl)
w metinie nabilem 34 lvl grajac 1,5 tyg
w kalu nabilem 25 lvl graja c 1,5 mies
Ciekawa gra ;) ale troche chaotyczna x)
mo?e i warto...
ja gra3em
wbi3em 31 lvl i mi sie znudzi3o
ale expienie to katorga ;/ nie do?a, ?e lvl sie d3ugo wbija...
to ci?gle s? lagi i dc
w sumie to cirkawa gra, tyle ?e trzeba chciea graa i po?wiecic du?o czasu na ni?... ja gra3em i nie narzekam
[ Dodano: 2008-04-11, 21:43 ]
gra jest fajna ale niekt?rym osob? mo?e sie znudzia (tak jak mi:D)
MI sie nie podoba kal zryte z denia... ja bym nawet tego nie ?ci?gn?
Po Co Mi Bana Wytłumaczcie A Nie Odrazu Bana Na 999Dni
Bądź Z Nami Motorowcami
RKS Motor Lublin
KalOnlin jak ka?da gra MMO moze sie szybko znudzia ja osobi?cie w ni? gra3em nabi3em 18 lv i potem sie ci?g3o ale tym charakteryzuje sie gra na Globalu.
to jest naprawde fajna gra, trzeba po?wiecia czasu ( co jest przyjemno?ci?), lecz p?1niej na wysokich lvlach gra sie ?wietnie
Nic ciekawego,jak zwr?cili inni uwage expienie to jest katorga,ma3o skilli, nic ciekawego,na 7 lvl gra mi sie znudzi3a a w innych grach gra3em bardzo d3ugo.Dla mnie to same nudy i szczerze powiem ?e nie op3aca sie graa.
Bookmarks